Bilag til elektroniske blanketter

Her kan du læse mere om filtyper, filstørrelse samt tips til, hvordan du kan lave og samle pdf-filer.

Filtyper

Vi kan kun modtage filer i de mest almindelige formater. Har du lavet dine filer på en Apple computer eller i særlige programmer så tjek evt. denne liste for kompatibilitet.
Det er altid en fordel, at du vedhæfter filer i pdf-format, så er du sikker på at vi kan åbne dem, og at de ser ud som de skal. Dette gælder alle dine vedhæftninger.

Maksimalt samlet filstørrelse

Der kan maksimalt vedhæftes bilag med en samlet størrelse på 15 MB til en ansøgning eller afrapportering. Der kan desuden være begrænsninger på antallet af bilag, som kan vedhæftes. Hvis de bilag, som skal vedhæftes en ansøgning eller en afrapportering ligger i flere dokumenter, kan de eventuelt samles i en pdf-fil. 

Hvis du ikke er bekendt med, hvordan man samler flere filer i én samlet pdf-fil, er der mange gratis services på internettet, der nemt kan hjælpe dig videre. Du kan evt. søge på fx. Google på ”merge pdf” eller ”combine pdf” (merge/combine er en samling af pdf’er).

Hvordan man laver en pdf-fil

I de fleste skriveprogrammer kan man omdanne fx en Word-fil til en pdf-fil ved enten at gemme som en pdf-fil eller ved at vælge ”udskriv”/”print” og i stedet for den printer man normalt anvender, så kan man vælge ”pdf-creator”. 

Hvis du ikke kan finde denne ”printer”, kan du med fordel lave en søgning på fx. Google på ”create pdf” eller lignende, og så vil du garanteret finde en vejledning, du kan bruge.

Opdateret 31. oktober 2023