Aarhus Biblioteker og Aarhus Universitet:
Social Inclusive Literature Operation

 

Nye kredsløb

Jeg synes, det er positivt, at der har været sådan en opmærksomhed omkring projektet de nye steder, vi har været. EU-projekterne har nogle andre kredsløb ift. andre projekter, vi er med i”, siger Lise Kloster Gram, der er litteraturkonsulent ved Aarhus Universitet, og fortsætter:

“En anden positiv ting ved at være med i et EU-projekt med partnere i Spanien, Portugal osv., er, at det giver noget power ift. at få fat i nye kontakter i Danmark. Det lyder flot, at man er med i et EU-projekt.”

Indirekte indflydelse

Lise Kloster Gram fortæller også, at hun var overrasket over, hvor inspirerende det var at besøge projektets partnere:

“Jeg kan se, at de oplevelser har haft en effekt på hvor vi rent strategisk er gået hen ift. vores kulturformidling. Så projektet har haft en mere indirekte indflydelse, og bidraget med nogle nye perspektiver, som ikke nødvendigvis er så målbare”, siger Lise Kloster Gram.

Et godt råd

“Vær opmærksom på, at den administrative tærskel er ret høj, så man skal sikre sig, at man har tilstrækkelige timer til rådighed. Jeg vil helt klart anbefale andre at være med i et EU-projekt og vi vil også meget gerne selv gøre det igen, men det skal helt sikkert være med mange flere timer” – Lise Kloster Gram.

 

Fakta om projektet

Projekt:

Social Inclusive Literature Operation

Lead partner: 

UC Limburg (BE)

Dansk deltagelse:

Aarhus Biblioteker og Aarhus Universitet

Ansøgningsrunde: 

Mindre samarbejdsprojekter 2014

Projektbevilling:

199.983 EUR