Arrangement i slotshaver og -anlæg

Fødselsdage, picnic, teater og koncerter er bare nogle af de arrangementer, der finder sted i Slots- og Kulturstyrelsens haver. Ønsker du at holde et arrangement, skal du indhente en tilladelse.

Fra kongelig til folkelig lysthave

For at beskytte de gamle haver, findes der en række betingelser og lovgivninger der skal overholdes, i forbindelse med havernes arrangementer. En tilladelses pris og indhold afhænger af et arrangements karakter, omfang og placering, og vil altid tage udgangspunkt i den enkelte haves tarv. Vi forventer derfor et samarbejde om, at arrangementerne tilpasses haverne og ikke omvendt.

Hvis du som arrangør vil vide mere om priser for de forskellige typer af arrangementer, så læs vores Pris- og Arrangementspolitik her, eller skriv til slotshave@slks.dk - eller ring på 33 95 42 00

Er dit arrangement uden udstyr, og med under 30/60 personer (afhængig af have), behøves der ikke en tilladelse fra Slots- og Kulturstyrelsen.

Send os en forespørgsel      

Ønsker du at afholde et arrangement i én af Slots- og Kulturstyrelsens haver eller anlæg, bedes du venligst sende en besked (Den røde boks i højre spalte) med nedenstående oplysninger. Vi vil herefter vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  • Beskrivelse af arrangement
  • Dato og tidspunkt
  • Placering, indtegnet på kort
  • Forventet antal deltagere
  • Beskrivelse af alt medbragt udstyr 

Kontakt os i god tid

Ved store arrangementer, skal forespørgsler fremsendes minimum 5 måneder i forvejen. Ved henvendelse mindre end 5 arbejdsdage før afholdelsesdatoen, forbeholder Slots- og Kulturstyrelsen sig retten til at afvise en forespørgsel, eller pålægge ekstraomkostninger for hastebehandling.

Læs Slots- og Kulturstyrelsens ansøgningsguide hvis du vil afholde et større event i de kongelige slotshaver (pdf)

Opdateret 16. maj 2024

Kontakt os om dit arrangement

Send venligst en besked hvis du ønsker at afholde et arrangement i Slots- og Kulturstyrelsens haver eller anlæg