Indlæsere af netlydbøger

5 % af beløbet til fordeling af bibliotekspenge for musik og lyd er nu øremærket indlæsere af netlydbøger. Her kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du som indlæser af netlydbøger ansøger om bibliotekspenge for musik og lyd.

Hvordan ansøger du? 

Når du vil søge om bibliotekspenge som indlæser af lydbøger, skal du være opmærksom på nogle specifikke oplysninger vedrørende de netlydbøger, du har indtalt.

Du skal ansøge for alle de netlydbøger, du har indlæst, og når først dine værker er tilmeldt, er det kun nye værker, du skal søge om at få registreret. Du kan indtaste fem titler ad gangen. Det kan være nødvendigt at slette cookies imellem indtastningerne, hvis du har mere end fem titler, der skal indtastes.

I ansøgningsskemaet for netlydbøger skal du bl.a. oplyse netlydbogens ISBN-nummer og/eller bognummeret på netlydbogen fra NOTA.

Find ISBN-nr. på netlydbøger udlånt via e-Reolen

Dit antal point: Den enkelte titel udløser et antal point til dig på baggrund af antal bind/anvendelser, antal sider/minutter, litteraturtype og antal bidragydere og din kategori p/s/o/a.

Pointfordeling i forhold til de forskellige bidragsydere

Den primære bidragyder får 75 % af bogens point, og den sekundære bidragyder får 25 % af bogens point. De primære bidragydere deler de 75 % af bogens point, hvis der er flere primære bidragydere. De sekundære bidragydere deler de 25 % af bogens point, hvis der er flere sekundære bidragydere.

Læs mere om pointsystemet

Detaljer om netlydbogen

Find bognummeret på en netlydbog udlånt via nota

Hos NOTA er det muligt at søge i udlånskataloget som gæst. Fremsøg din titel, og angiv titlens fem- eller sekscifrede "bognummer" i ansøgningsskemaet for bibliotekspenge for netlydbøger.

Ansøg om bibliotekspenge for musik og lyd –  netlydbøger [Link mangler]

Bognummer på en netlydbog hos NOTA:

Opdateret 30. december 2021