Arrangementer

Her kan du se vores kommende arrangementer: Workshops, informationsarrangementer, fællesarrangementer mellem Creative Europe Culture og Creative Europe MEDIA og andet.

24. november 2022. Find de bedste partnere til dit næste kulturprojekt

torsdag den 24. november kl. 12-15.15
Museum Skanderborg,  Jernbanevej 9, 8660 Skanderborg 

Hvis du vil have succes med dit internationale kulturprojekt, er gode partnere en forudsætning. Derfor bør du være med, når vi den 24. november på Museum Skanderborg i samarbejde med Central Denmark EU Office sætter fokus på netop dette.

Glæd dig til at høre fra Silkeborg Kommune og fra Swinging Europe, som stiller op på dagen og fortæller om erfaringerne med programmet. 

Arrangementet henvender sig til kulturaktører samt til kommunale kulturkonsulenter og kulturchefer i Midtjylland. 

Læs mere om arrangementet her.

Tilmeld dig her.

5. december 2022. Creative Europe Inspirationsbazar: Mød danske projekter og få tips til din ansøgning

Mandag den 5. december kl. 15-17
Nikolaj Kunsthal, København

Er du nysgerrig på at arbejde internationalt med kultur eller film/TV? Eller har du selv deltaget i internationale kultur- eller filmprojekter og har lyst til at vidensdele med andre ligesindede?

Kom til netværksbazar, hvor du kan møde støttede projekter med danske kulturaktører fra både Culture- og MEDIA-delprogrammet og høre succesfulde ansøgere og en dansk Creative Europe-evaluator dele deres bedste råd og tips til, hvordan du slipper igennem nåleøjet med dit projekt.

Det er gratis at deltage

Tilmeld dig her.

8. december 2022. Infomøde: EU-støtte til oversættelse af skønlitteratur

torsdag den 8. december  kl. 15.30-17
Slots- og Kulturstyrelsen, Møderum 3, 5. sal
Hammerichsgade 14, København V

Creative Europes pulje til europæisk skønlitteratur åbner i november 2022, og der er både mange penge at hente og gode chancer for at få støtte – i 2021 fik hele 56 % af ansøgerne fra EU eksempelvis positivt svar på deres ansøgning.

På dette infomøde kan du blive klogere på, hvilke muligheder, puljen rummer for forlag, der gerne vil udgive oversat skønlitteratur fra Europa.

Creative Europe Desk Danmark vil give en indføring i Creative Europes pulje til europæisk skønlitteratur og hvad EU lægger vægt på i ansøgningen. Bl.a. vil vi dykke ned i de forskellige skridt, Europa-Kommissionen har taget for at gøre det mere tilgængeligt for forlag at søge puljen, såsom:

  • Mulighed for at være flere forlag om en ansøgning
  • Ingen finansiel afrapportering
  • Øget støtte til markedsføring og distribution.

Og så skal vi høre fra et af de forlag, der har prøvet kræfter med puljen: Gustav Hoder fra mikroforlaget Aleatorik, der fik støtte i 2021, vil dele sine erfaringer og bedste råd til andre, der overvejer til at søge.

Derudover byder vi på kaffe, kage og networking for forlag og oversættere.

Infomødet er for alle, der arbejder med oversættelse og udgivelse af skønlitteratur, og det er gratis at deltage.

Arrangementet præsenteres af Creative Europe Desk Danmark, Mikrofest og Dansk Oversætterforbund.

Tilmeld dig her.

Webinarrække: Creative Europes pulje for samarbejdsprojekter

Planlægger du at søge Creative Europes pulje for samarbejdsprojekter?

Deltag i denne gratis webinarrække og bliv klædt på til at indsende din ansøgning. Vi gennemgår puljens formål, dykker ned i ansøgningens tekniske aspekter, kigger nærmere på evalueringskriterierne og giver gode råd, så din ansøgning kommer i mål og får flest mulige point.

6. december 2022. Sådan point-optimerer du din ansøgning

Tirsdag den 6. december 2022 kl. 9.30-11.00
Online

Til dette webinar fokuserer vi på, hvordan du kan sikre dig, at dit projekt scorer tilstrækkeligt med point for at komme i betragtning til Creative Europe-støtte. Blandt andet kigger vi på, hvordan du kan bruge de forskellige evalueringskriterier til din fordel, når du skriver din ansøgning.

Tilmeld dig her.

15. december 2022. Sådan bruger du EU’s ansøgningsportal

Torsdag den 15. december 2022 kl. 9.30-11.00
Online

Til dette webinar ser vi nærmere på EU’s ansøgningsportal – Funding & Tenders Opportunities Portal – og på de tekniske aspekter ved ansøgning: Sådan opretter du dig selv såvel som din institution på ansøgningsportalen, sådan finder du den rette pulje, og sådan opretter du en ansøgning.

Tilmeld dig her.

2. februar 2023. Creative Europe-projektets byggesten – budget, arbejdspakker mm.

Torsdag den 2. februar 2023 kl. 9.30-11.00
Online

Til dette webinar går vi i dybden med de elementer, der til sammen danner projektets skelet. Lær, hvad der menes med begreber som "work packages", "deliverables" og ”milestones", og bliv klogere på, hvordan man arbejder med det særlige budgetskema, man skal bruge i sin ansøgning.

Tilmeld dig her.

7. februar 2023. De tværgående prioriteter – grøn omstilling og ligestilling

Tirsdag den 7. februar 2023 kl. 9.30-11.00
Online

Alle Creative Europe-projekter skal forholde sig til den grønne omstilling og til ligestilling mellem kønnene; de såkaldte tværgående prioriteter. I dette webinar zoomer vi ind på de tværgående prioriteter og ser på, hvordan man kan indarbejde dem i projektansøgningen og bruge dem til at få flere point i evalueringen.

Tilmeld dig her.

Opdateret 18. november 2022

Kontakt

Vil du spørge os om noget? Her kan du henvende dig til Slots- og Kulturstyrelsen

EU-støtte Nyt

Modtag nyhedsbrev om EU-støtte.
Tilmeld

Følg Creative Europe Desk Danmark

Facebook

LinkedIn

Instagram

Twitter

Er dit projekt støttet af Creative Europe? Så vil vi meget gerne følge med i, hvad I laver! Brug hashtagget #creativeeuropestøtter, når du deler indhold på Instagram, der er støttet af Creative Europe.