Arrangementer

Vi afholder og deltager jævnligt i arrangementer for at udbrede kendskabet til Creative Europe og hjælpe ansøgere godt i mål.

På denne side kan du se og tilmelde dig vores kommende arrangementer: Workshops, webinarer, informationsarrangementer, fællesarrangementer mellem Creative Europe Culture og Creative Europe MEDIA og andet.

10. oktober: Seminar om internationale kultursamarbejder

Seminar om internationale kultursamarbejder

Tirsdag d. 10. oktober kl. 10.00-15.00
Ungdomskulturhuset, Tage-Hansens Gade 8B, Aarhus C

Med arrangementet ønsker vi at inspirere danske kulturaktører til at tænke ud over landets grænser og vise, hvordan internationale kulturprojekter anno 2023 kan se ud – og ikke mindst, hvordan kulturen kan byde ind i forhold til aktuelle, globale dagsordener som bæredygtighed og inklusion mv. Der vil ligeledes være rig mulighed for networking med ligesindede aktører på tværs af kulturlivet.

Derudover sætter vi fokus på de støtte- og rådgivningsmuligheder, der findes for internationale kulturprojekter i henholdsvis Europa-Kommissionens Creative Europe-program og i Kulturministeriets og Udenrigsministeriet strategiske ramme for Danmarks internationale kultursamarbejde.

Til slut vil det være muligt at få konkret rådgivning og sparring på projektidéer til begge støtteordninger – angiv, om du ønsker en rådgivningssamtale i tilmeldingsformularen.

Tilmelding

Tilmelding til arrangementet er personlig og skal ske senest den 3. oktober via dette link.

Arrangementet præsenteres af Creative Europe Desk Danmark & Sekretariatet for Kulturministeriets og Udenrigsministeriets Internationale Kultursamarbejde, Slots- og Kulturstyrelsen i samarbejde med Kulturforvaltningen i Aarhus Kommune

2. november: Kultur og medborgerskab: Hør mere om EU's støttepuljer

Kultur og medborgerskab: Hør mere om EU's støttepuljer

Torsdag den 2. november kl. 14.00 til 16.30
Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, Aalborg Ø

Infomøde for nordjyske kulturaktører om støttemuligheder i Creative Europe-programmet.

Bliv klogere på, hvordan EU kan understøtte dit kulturprojekt, og ikke mindst hvordan du kan få hjælp til partnersøgning og ansøgning af Creative Europe Desk Danmark og NordDanmarks EU-kontor.

Du kan også møde to nordjyske aktører, der har haft succes med EU-ansøgninger: Skagens Kunstmuseer og Limfjordsteatret.

Læs mere og tilmeld dig senest 31. oktober

Arrangementet afholdes af NordDanmarks EU-kontor.

Skrivecaféer i december 2023 og januar 2024

Skrivecaféer for ansøgere

Den danske Creative Europe Desk inviterer til åben skrivecafé, hvor du uformelt og i rolige omgivelser kan arbejde på din Creative Europe-ansøgning, få svar på tekniske spørgsmål til ansøgningen og måske sparre med andre ansøgere om fx strategier for en grøn branche.

Konceptet er ligesom i en lektiecafé: du dukker bare op, tager plads, arbejder fra din laptop og så står Desken til rådighed med at svare på spørgsmål og hjælpe så godt vi kan.

Desken byder på kaffe, the og vand.

Tid og sted

Torsdag den 30. november 2023
Onsdag den 13. december
Torsdag den 11. januar

Alle gange i tidsrummet 10:00 - 15:00

Mødelokale 2, 5. sal
Slots- og Kulturstyrelsen
Hammerichsgade 14, Kbh V
Ring på ved 'Receptionen'

Opdateret 28. september 2023

Kontakt

Vil du spørge os om noget? Her kan du henvende dig til Slots- og Kulturstyrelsen

EU-støtte Nyt

Modtag nyhedsbrev om EU-støtte.
Tilmeld

Følg Creative Europe Desk Danmark

Facebook

LinkedIn

Instagram

Twitter

Er dit projekt støttet af Creative Europe? Så vil vi meget gerne følge med i, hvad I laver! Brug hashtagget #creativeeuropestøtter, når du deler indhold på Instagram, der er støttet af Creative Europe.