Formidling af udviklingspuljeprojekter

Vil I dele jeres erfaringer fra et projekt støttet af Udviklingspuljen med andre? Vi har i Slots- og Kulturstyrelsen lavet en skabelon, der skal gøre det lettere for projekter at dele erfaringer på styrelsens kanaler.


Når et bibliotek eller pædagogiske læringscenter modtager tilskud fra udviklingspuljen, forventes det at resultaterne og erfaringerne formidles og udbredes, så andre folkebiblioteker og pædagogiske læringscenter kan få gavn af dem. Som tilskudsmodtager kan I frit vælge, hvilken formidlingsform der passer bedst til jeres projekt og målgruppe. 

Formidling af jeres projekt via styrelsens kanaler

Vi vil i Slots- og Kulturstyrelsen også gerne understøtte videndeling af de resultater, der kommer ud af Udviklingspuljemidlerne, via styrelsens kommunikationskanaler. Til det formål har vi udviklet en formidlingsskabelon. Hvis I ønsker at bidrage med erfaringerne fra jeres udviklingspuljeprojekt eller har spørgsmål, så kontakt os gerne via kontaktformularen i højre side. I kan både dele erfaringer undervejs i jeres projekt eller når projektet er ved at nå sin afslutning.

Find formidlingsskabelonen her

Få inspiration fra andre udviklingsprojekter her

Opdateret 12. april 2024

Kontakt

Vil du spørge os om noget? Her kan du henvende dig til Slots- og Kulturstyrelsen

Indsend evalueringsskema

Du kan indsende evalueringsskemaet for udviklingspuljeprojekter her
lib@remove-this.slks.dk