Brugerguide

Ansøg eller kommuniker med os om din ansøgning i Tilskudsportalen. Bemærk, at du kan arbejde med din ansøgning i portalen helt frem til ansøgningsfristen.

1. Opret din ansøgning

Du opretter automatisk din ansøgning når du klikker 'Opret ny ansøgning' i pop-up'en. Pop-up’en møder du når du klikker 'Ansøg i Tilskudsportalen' på ansøgningsvejledningen på slks.dk eller kunst.dk. Herefter logger du på med NemID.
Læs mere om login

2. Opret din ansøgning uden at indsende den

Du har mulighed for at påbegynde din ansøgning og vende tilbage til den på et senere tidspunkt. Dog skal du være opmærksom på at indsende din ansøgning inden ansøgningsfristens udløb.

Hvis du vil arbejde videre med en påbegyndt ansøgning, skal du logge ind i portalen

Du kan også logge ind i Tilskudsportalen via puljens ansøgningsvejledning. Klik på 'Ansøg' og vælg 'Rediger ansøgning' i pop-up’en. Herefter logger du på med NemID.

3. Rediger din indsendte ansøgning

Når du har indsendt din ansøgning, har du mulighed for at redigere i den frem til ansøgningsfristen. Du skal dog være opmærksom på at alle bilag skal vedhæftes på ny. Det vil altid være den senest indsendte version af ansøgningen, som er den gældende.

Log ind i portalen, når du vil redigere din indsendte ansøgning  

Du kan også logge ind i Tilskudsportalen via puljens ansøgningsvejledning. Klik på 'Ansøg' og vælg 'Rediger ansøgning' i pop-up’en. Herefter logger du på med NemID.

4. Kontakt os vedr. din ansøgning/tilskudssag

Du har mulighed for at kontakte os via din sag i Tilskudsportalen. En sagsbehandler i Slots- og Kulturstyrelsen eller Statens Kunstfond vil besvare din henvendelse i portalen. Når der er nyt fra sagsbehandleren, vil du modtage en mail-notifikation fra portalen.

5. Svar på din ansøgning

Når vi har behandlet din ansøgning, vil du modtage dit afgørelsesbrev i Tilskudsportalen. Du vil modtage en mail-notifikation herom.

6. Hvis du ikke kan finde din ansøgning i Tilskudsportalen

Under indfasning af Tilskudsportalen vil Slots- og Kulturstyrelsen anvende to systemer. Der kan derfor være forskel på hvordan du skal håndtere din ansøgning/tilskudssag fremadrettet. Hvis dit journalnummer indeholder et W, eks. TEST10W.2022-0001 kan du finde din ansøgning/tilskudssag i Tilskudsportalen, og det er også her du skal håndtere den fremadrettet. Indeholder dit journalnummer ikke et W, eks. TEST10.2022-0001 håndteres din ansøgning/tilskudssag som det hidtil har været gjort med ansøgninger i Slots- og Kulturstyrelsen og Statens Kunstfond.
 

Opdateret 12. januar 2022

Gå til Tilskudsportalen

- hvis du har oprettet en ansøgning eller har du en tilskudssag i Tilskudsportalen, som du vil tilgå.
Login