Brugerguide

Ansøg eller kommuniker med os om din ansøgning i Tilskudsportalen. Bemærk, at du kan arbejde med din ansøgning i portalen helt frem til ansøgningsfristen.

1. Opret din ansøgning

Du opretter automatisk din ansøgning når du klikker 'Opret ny ansøgning' i pop-up'en. Pop-up’en møder du når du klikker 'Ansøg i Tilskudsportalen' på ansøgningsvejledningen på slks.dk eller kunst.dk. Herefter logger du på med MitID.
Læs mere om login


2. Opret din ansøgning uden at indsende den

Du har mulighed for at påbegynde din ansøgning og vende tilbage til den på et senere tidspunkt. Dog skal du være opmærksom på at indsende din ansøgning inden ansøgningsfristens udløb.

Hvis du vil arbejde videre med en påbegyndt ansøgning, skal du logge ind i portalen

Du kan også logge ind i Tilskudsportalen via puljens ansøgningsvejledning. Klik på 'Ansøg' og vælg 'Rediger ansøgning' i pop-up’en. Herefter logger du på med MitID.

3. Rediger din indsendte ansøgning

Når du har indsendt din ansøgning, har du mulighed for at redigere i den frem til ansøgningsfristen. Du skal dog være opmærksom på at alle bilag skal vedhæftes på ny. Det vil altid være den senest indsendte version af ansøgningen, som er den gældende.

Log ind i portalen, når du vil redigere din indsendte ansøgning  

Du kan også logge ind i Tilskudsportalen via puljens ansøgningsvejledning. Klik på 'Ansøg' og vælg 'Rediger ansøgning' i pop-up’en. Herefter logger du på med MitID.

Puljer med løbende frist: Hvis du ansøger en pulje med løbende ansøgningsfrist, så har du ikke mulighed for at redigere i din ansøgning når du har indsendt den, idet ansøgningerne behandles løbende. Derfor skal du sikre dig, at din ansøgning er komplet med alle relevante vedhæftede bilag.

4. Kontakt os vedr. din ansøgning/tilskudssag

Du kan kontakte os via kontakt-knappen på den pulje du søger, hvis du har spørgsmål til ansøgningsvejledningen. Har du allerede oprettet en ansøgning i tilskudsportalen, så skal du kontakte os via din sag i Tilskudsportalen. En sagsbehandler i Slots- og Kulturstyrelsen eller Statens Kunstfond vil besvare din henvendelse i portalen. Når der er nyt fra sagsbehandleren, vil du modtage en mail-notifikation fra portalen.


5. Svar på din ansøgning

Når vi har behandlet din ansøgning, vil du modtage dit afgørelsesbrev i Tilskudsportalen. Du vil modtage en mail-notifikation herom.

Opdateret 31. oktober 2023

Gå til Tilskudsportalen

- hvis du har oprettet en ansøgning eller har du en tilskudssag i Tilskudsportalen, som du vil tilgå.
Login