Erfaringskonferencen 2023

Optakt til EU-valget

D. 21. september 2023 inviterer Europa-Nævnet i samarbejde med Europa-Parlamentets kontor i Danmark til den årlige erfaringskonference.

Hvordan får vi borgerne til stemmeurnerne til Europa-Parlamentsvalet i 2024? Det er vores fælles opgave frem til valget.

Lotte Mejlhede og Jonas Bering-Liisberg optegner den aktuelle europæiske kontekst, der er baggrynd for valget, og klæder os på til dialogen om, hvordan vi kommer i mål med den store opgave. 

I 2019 slog valgdeltagelsen alle rekorder for EP-valg. Primært på grund af en kraftig forøgelse af de ungs deltagelse. Hvordan fastholder og forøger vi fortsat de unges engagement og hvordan får vi vækket flere sofavælgere fra andre segmenter.

Journalist Kurt Strand tegner sammen med tidl. diplomat Friis Arne Petersen nye streger på Europakortet og giver et historisk tilbageblik på det sidste halvanden år. De spørger: Hvad fik os en gang til at tro på fred, demokrati og fremgang, og hvad er det egentlig der binder os sammen i EU?

Kom og del dine idéer og få dem diskuteret i salen eller sammen med andre, der arbejder med eller interesserer sig for folkeoplysning om EU.

 

For at se programmet klik her.

 

Deltagelse i arrangementet er gratis.

 

HVORNÅR?

Torsdag den 21. september 2023, kl. 10.30 til 15.00. Dørene åbner kl. 10.00.

HVOR?

Det Danske Filminstitut - CINEMATEKET, Gothersgade 55, 1123 København K

Tilmeld dig arrangementet her→

 

Sidste frist for tilmelding er d. 10. september 2023.

Læs mere om Europa-Nævnets tidligere erfaringskonferencer

Opdateret 20. september 2023

Kontakt

Vil du spørge os om noget? Her kan du henvende dig til Slots- og Kulturstyrelsen