Pulje C

Organisationer, bevægelser, institutioner, virksomheder og privatpersoner kan søge tilskud i Pulje C til lokale, regionale eller landsdækkende oplysningsaktiviteter, der fremmer debat og oplysning i Danmark om det europæiske fællesskab (EU).

Der er sædvanligvis to årlige ansøgningsrunder i Pulje C. Herunder kan du læse mere om puljens formål og om muligheden for at søge projekttilskud i den kommende ansøgningsrunde.

Hvad er formålet med ordningen?

Formålet med ordningen er at fremme debat og oplysning i Danmark om det europæiske fællesskab (EU), herunder udvikling af deltagelsesdemokrati. Alle aktiviteter, der gennemføres med tilskuddet, skal opfylde formålet.

Nævnet ønsker, at både de EU-positive og EU-kritiske stemmer kommer til orde, og at enhver del af EU-samarbejdet kan blive drøftet fordomsfrit.

Det anbefales, at I gennemlæser vejledningen, inden I indsender en ansøgning om tilskud fra Pulje C. Vejledningen beskriver bl.a. betingelserne for tilskud, hvilke kriterier nævnet træffer sine afgørelsen ud fra, samt hvordan nævnet fortolker disse. 

Næste ansøgningsrunde

Næste mulighed for at søge tilskud i Pulje C er i 1. runde 2024, der åbner den 8. september 2023 og lukker den 6. oktober 2023 klokken 14 med henblik på projekter i 2024.

Årshjul

Når I modtager tilskud fra Pulje C, er der særlige frister, som skal overholdes:

  1. Ansøgningsperiode
  2. Afrapportering og regnskabsaflæggelse

Vejledning for Pulje C

Læs vejledningen for Pulje C

Opdateret 11. september 2023

Kontakt

Vil du spørge os om noget? Her kan du henvende dig til Slots- og Kulturstyrelsen

ANSØG I PULJEN VIA TILSKUDSPORTALEN

Følg linket til Tilskudsportalen for at søge i Pulje C her.
Ansøg her