Tilmeld nye titler

Har du nye værker, der skal med i beregningen i 2025?

Er du modtager af bibliotekspenge for musik og lyd, og har du nye værker eller genudgivelser fra 2023, så skal du tilmelde dem til næste års beregning. Det gør du ved at sende en ansøgning til Slots- og Kulturstyrelsen.

Deadlinen er 31. december 2024. 

Du skal ikke genansøge om allerede tilmeldte værker. Find tilmeldingsskemaerne nedenfor.

Tilmeld nye musiktitler (individuel ansøgning)

Har du medvirket på en udgivelse som skabende kunstner (komponist, tekstforfatter eller oversætter af sangtekster) og/eller som udøvende kunstner (musiker, solist, dirigent) kan du indsende en individuel ansøgning om at få titlen medtaget i næste års beregning af bibliotekspenge for musik og lyd.

Gå til ansøgningsskemaet "Bibliotekspenge for musik og lyd – individuel ansøgning (musik)"

Bemærk, at orkestre, kor, grupper eller ensembler med mere end 18 medlemmer skal bruge det kollektive skema "Bibliotekspenge for musik og lyd – kollektiv ansøgning (musik)"

Tilmeld nye musiktitler (kollektiv ansøgning)

Har I som orkester, kor, gruppe eller ensemble med mere end 18 medlemmer udgivet en titel, skal i bruge dette kollektive skema til  at indsende en ansøgning om at få titlen medtaget i næste års beregning af bibliotekspenge for musik og lyd.

Gå til ansøgningsskemaet "Bibliotekspenge for musik og lyd – kollektiv ansøgning (musik)"

Bemærk, at er i mindre end 19 medlemmer skal søge hver for sig på det individuelle ansøgningsskema for musiktitler "Bibliotekspenge for musik og lyd – individuel ansøgning (musik)"

Tilmeld nye lydbøger og netlydbøger

Er du indlæser af lydbøger, som kan lånes på folkebiblioteket eller folkeskolens pædagogiske læringscentre, eller er du indlæser af netlydbøger, som kan lånes på folkebibliotekernes digitale udlånstjeneste, eReolen, eller Nota, kan du indsende en ansøgning om at få nye titler medtaget i næste års beregning af bibliotekspenge for musik og lyd.

Gå til ansøgningsskemaet "Bibliotekspenge for musik og lyd – indlæsere af lydbøger"

Opdateret 08. januar 2024