Feltet af entreprenører til ”Himmelhaven” er skærpet

15.01.2018
Slots- og Kulturstyrelsen har netop offentliggjort navnene på de fem entreprenører, som er prækvalificeret til at afgive tilbud på opførelse af projektet ”Himmelhaven” på kunstmuseet Ordrupgaard.

Slots- og Kulturstyrelsen har fundet frem til de fem entreprenører, der er med i opløbet om at blive hovedentreprenør på byggeprojektet ”Himmelhaven” ved Ordrupgaard nord for København. 

Blandt de syv ansøgere, som havde anmodet om at blive prækvalificeret, har styrelsen vurderet hvilke fem firmaer, der bedst opfylder en række udvælgelseskriterier. 

Følgende fem firmaer og konsortier er udvalgt:

  • C. C. Contractor A/S
  • Elindco Byggefirma A/S
  • Juul & Nielsen A/S og Barslund A/S
  • NCC A/S
  • Züblin A/S

Fristen for at indgive det endelige tilbud på  opgave er torsdag den 1. marts 2018. Slots- og Kulturstyrelsen forventer at kunne offentliggøre, hvilket firma eller konsortium, der vinder opgaven med at opføre ”Himmelhaven”, i slutningen af marts 2018.

Første spadestik til tilbygningen ”Himmelhaven” forventes at ske i midten af maj 2018, og det forventes, at den nye, underjordiske tilbygning på kunstmuseet  kan byde publikum velkommen i de nye udstillingslokaler ved udgangen af 2019.

Læs mere om ”Himmelhaven”

Læs mere om byggeprojektet

Yderligere oplysninger

Slots- og Kulturstyrelsens pressetelefon: 22 61 19 95 

Følg Slots- og Kulturstyrelsen på Facebook-siden ”Kultur i Danmark”

Opdateret 26. januar 2022