Presseinvitation til indvielse af "Den Kongelige Køkkenhave ved Graasten Slot"

20.07.2020
Sønderborg Kommune og Slots- og Kulturstyrelsen er klar til at åbne havelågerne til "Den Kongelige Køkkenhave ved Graasten Slot" i Sønderjylland for gæster fra både ind- og udland. Den officielle indvielse finder sted fredag den 24. juli med deltagelse af H.M. Dronningen, H.K.H. Prinsesse Benedikte.

Den smukkeste, kongelige køkkenhave finder man i Gråsten uden for Sønderborg, og på fredag den 24 juli bliver "Den Kongelige Køkkenhave ved Graasten Slot" indviet ved et arrangement med deltagelse af H.M. Dronningen, H.K.H. Prinsesse Benedikte og kulturminister Joy Mogensen.

Af hensyn til risikoen for spredning af COVID-19 og overholdelse af forsamlingsforbuddet finder indvielsen sted ved et lukket arrangement, hvor akkrediteret presse er velkommen. 

Tid: Fredag den 24. juli fra kl. 15.00 til 16.00 – pressen skal møde op 1 time før (kl. 14.00).
Sted: Felstedvej 8, 6300 Gråsten (se kort for parkering nederst)

Det kræver akkreditering for pressen at møde op. Hvis man ønsker at anmode om at deltage, skal man sende en e-mail til ste@kum.dk senest onsdag den 22. juli kl. 12.00.

Vi gør opmærksom på, at der vil være et begrænset antal pladser. Akkrediteret presse vil få besked inden udgangen af onsdag den 22. juli. Under arrangementet skal pressekort bæres synligt.

Der vil være en fotograf tilstede, og fotos vil være frit tilgængelige via et pressefotoarkiv i en pressemeddelelse, der udsendes fredag eftermiddag af Slots- og Kulturstyrelsen.

"Den Kongelige Køkkenhave ved Graasten Slot" åbner for offentligheden lørdag den 25. juli, og haven vil i juli og august måned holde åbent alle ugens dage fra kl. 11.00 til 17.00, mens den i september måned er åben torsdag til søndag i samme tidsrum. 

Læs mere om "Den Kongelige Køkkenhave"

Abonner på pressemeddelelser fra Slots- og Kulturstyrelsen

Følg Slots- og Kulturstyrelsen på Facebook

Yderligere oplysninger:

Slots- og Kulturstyrelsens pressetelefon: 22 61 19 95  

Opdateret 03. august 2020