Kom til digitalt informationsmøde om årets udviklingspulje for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre

04.03.2022
Vil du blive skarpere i ansøgningen til Udviklingspuljen for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre og få baggrund og information om årets pulje? Så vær med når Slots- og Kulturstyrelsen inviterer til digitalt informationsmøde fredag den 25. marts.

I år udbydes Udviklingspuljen for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre med fokus på demokrati, digital transformation samt læring og dannelse. Puljen kan søges af folkebiblioteker, pædagogiske læringscentre og andre institutioner, der understøtter udviklingen på folkebiblioteksområdet.  

Program for mødet

For at klæde ansøgere bedst muligt på, afholder Slots- og Kulturstyrelsen et digitalt informationsmøde, hvor en repræsentant fra Strategisk Biblioteksudvalg, vil fortælle om udvalgets rolle, samt de strategiske pejlemærker og indsatsområder, der kan søges under i år. Derudover vil styrelsens konsulenter fortælle om puljens ramme, ansøgningsprocessen og de kriterier, som ansøgningerne vurderes ud fra. Styrelsens konsulenter vil også besvare spørgsmål fra deltagerne.

Tid og sted

Det digitale informationsmøde bliver afholdt fredag den 25. marts fra kl. 10.00 til 11.30 over Zoom.

Man kan tilmelde sig informationsmødet på Slots- og Kulturstyrelsens hjemmeside. Der er tilmeldingsfrist den 23. marts kl. 12.00.

Det er gratis at deltage, og man vil inden arrangementet modtage en mail med link til informationsmødet.

Læs mere om puljen og kriterier for ansøgninger

Find information om ændringer i årets pulje og tips til ansøgningen

Yderligere oplysninger:

Slots- og Kulturstyrelsens pressetelefon: 22 61 19 95

Opdateret 04. marts 2022