Billedtema

130 lektietilbud på tre år fejret.

Lektiecaféen i Farum dannede ramme om et pressemøde med deltagelse af integrationsminister Birthe Rønn Hornbech. Anledning: Festligholdelse af Lektiecafé-projektets tre års fødselsdag. Kulturministeren måtte melde afbud i sidste øjeblik på grund af sygdom, men Birthe Rønn Hornbech udtrykte på regeringens vegne stor tilfredshed med projektet. Hun samlede i sin tale op på fødselsdagens andre indslag, og som reaktion på de gråsprængte lektiehjælperes glæde over mødet med børnene pointerede hun med et glimt i øjet, at lektiecaféerne har et stort integrationspotentiale – ikke mindst for efterlønnere og pensionister. Integrationsministeren rundede af med at glæde sig over, at børnene gennem projektet havde fået større selvtillid.

Derefter var det tid til, at ministeren og borgmester Ole Bondo Christensen skar fødselsdagskagen for og åbnede for den mere løsslupne del af festen.

 

Denne side er forordet til publikationen "Bibliotek og Medier 2010:1".

Publikationen kan findes på adressen http://www.bibliotekogmedier.dk/fileadmin/publikationer/nyt_fra_bibliotek_og_medier/2010/1/index.htm
© 2010