Arrangementer

Her annonceres workshops, informationsarrangementer og fællesarrangementer mellem Creative Europe – Culture og Creative Europe MEDIA.

Kommende webinarer

Samarbejdsprojekter

18. juni kl. 10.00 - 11.30

I denne workshop arbejder vi alene med puljen til Samarbejdsprojekter. Vi forsøger at gå alle de centrale elementer igennem. Vi gennemgår de vigtigste begreber og deler tips og tricks til den gode ansøgning om midler til et samarbejdsprojekt.

Målgruppen kan både være mulige partnere eller projektledere på et samarbejdsprojekt.

Tilmeld dig her

Deadline: 18. juni kl. 08.00

EU-støtte til scenekunst / EU funding for performing arts

21. juni kl. 10.00 – 11.30

Som noget helt nyt, er der nu etableret et dedikeret støtteprogram til scenekunstområdet med navnet ”Perform Europe”. I denne info-session vil vi derfor gennemgå det nye program for at se, hvilke nye muligheder, der viser sig for scenekunstprofessionelle.

Målgruppen er scenekunstprofessionelle, som vil vide mere om mulighederne for europæisk funding til forskellige projekter. Bemærk, at begrebet ikke inkluderer musikprofessionelle.

(Engelsk / In English)

Tilmeld dig her / registration

Deadline: 21. juni kl. 08.00

Sådan søger du EU-støtte / How to apply for EU funding

25. august kl. 10.00 – 11.30

I denne workshop forsøger vi at gennemgå alt det, du skal huske, hvis du er ved at lægge sidste hånd på en ansøgning til Creative Europe. Om du er partner eller projektleder, så er der en lang række ting, der kan gå galt, og med denne workshop, forsøger vi at forberede jer bedst muligt på slutspurten i ansøgningsfasen.

Målgruppen er projektledere- eller partnere, der arbejder på konkrete projekter. Andre, som blot vil lære til en anden god gang, er også meget velkomne.

(Engelsk / In English)

Tilmeld dig her / registration

Deadline: 25. august kl. 08.00

Opdateret 02. juni 2021

Kontakt

Vil du spørge os om noget? Her kan du henvende dig til Slots- og Kulturstyrelsen

EU-støtte Nyt

Modtag nyhedsbrev om EU-støtte.
Tilmeld