Arrangementer

Her annonceres workshops, informationsarrangementer og fællesarrangementer mellem Creative Europe – Culture og Creative Europe MEDIA.

Creative Europe-infomøde i Kolding

30. november 2021 kl. 13.00-14.30, Kolding Biblioteker, Slotssøvejen 4, 6000 Kolding


Kom og hør, hvordan du sammen med andre europæiske kulturaktører kan udvikle samarbejdsprojekter under Creative Europe programmet med bl.a. det formål at:

• fremme kunstnerisk udvikling og innovation
• øge internationaliseringen af europæisk kultur
• bidrage til en bæredygtig udvikling af den europæiske kultursektor.

Du kan få sparring på din projektidé og høre om det syddanske projekt "In from the Margins" ved Lene Leveau fra Fyns Grafiske Værksted.

Læs mere

Tilmelding
Cathrine Holm Frandsen
chf@southdenmark.be
senest d. 26. november 2021.

Webinarer om de fire evalueringskriterier

Vil du gerne vide mere om de kriterier, som EU bedømmer Creative Europe-ansøgninger ud fra? Så tilmeld dig vores kommende webinarer, hvor vi dykker ned i ansøgningens struktur og klæder dig på til at opnå så mange point med din ansøgning som muligt.

Webinar: Formidling og kommunikation

26. november kl. 09.30 – 11.00

Hvordan kommer du ud over rampen med at kommunikere dit projekt? Din ansøgning bliver også vurderet ud fra din formidlings- og kommunikationsstrategi, så det er vigtigt, at du nøje overvejer, hvordan og til hvem, du kommuniker projektets budskaber og aktiviteter.

Kulturrådgiver og forperson i det internationale netværk On the Move, der arbejder for at sikre transnational mobilitet i kulturverdenen, franske Marie Fol giver et oplæg om kommunikation i europæiske kulturprojekter. Hun har selv en baggrund i Creative Europe og har bl.a. arbejdet strategisk med kommunikation i The European Dance Network. NB: Oplægget bliver på engelsk.

Tilmeld dig her

Webinar: Projektledelse og partnerskab

(OBS: ny dato) 2. december kl. 09.30 – 11.00 

Stærke partnerskaber er det vigtigste fundament for et succesfuldt Creative Europe-projekt. Men først skal du selvfølgelig finde dine partnere. Til dette webinar vil vi guide dig til det gode partnerskab og ikke mindst til, hvordan du finder dine udenlandske partnere, og hvordan vi kan hjælpe med det. Vi vil også fokusere på, hvordan du bedst leder projektet og dine partnere.

Tilmeld dig her

Webinar: Opsamling på alle evalueringskriterier

8. december kl. 09.30 – 11.00

Vi samler op på alle evalueringskriterier, så du er klædt godt på til at indsende din ansøgning, eller til at lede dit projekt efter en række brugbare pejlemærker.

Tilmeld dig her

Opdateret 25. november 2021

Kontakt

Vil du spørge os om noget? Her kan du henvende dig til Slots- og Kulturstyrelsen

EU-støtte Nyt

Modtag nyhedsbrev om EU-støtte.
Tilmeld

Er dit projekt støttet af Creative Europe? Så vil vi meget gerne følge med i, hvad I laver! Brug hashtagget #creativeeuropestøtter, når du deler indhold på Instagram, der er støttet af Creative Europe.