Nyheder

Slots- og Kulturstyrelsen udsender både nyheder og pressemeddelelser, når der er nyt fra de fagområder, som styrelsen dækker.

Det kan være pressemeddelelser om udviklingen på medieområdet, museernes brugerundersøgelse eller afgørelser om fredninger, men det kan også være interessante nyheder om restaurering af skulpturer, nye oldtidsfund eller spændende tiltag på de kongelige slotte eller i slotshaverne. 

Følg os på Facebook og LinkedIn

Slots- og Kulturstyrelsen har Facebook-siden ”Kultur i Danmark”, hvor vi med billeder, video og nyheder fortæller, hvad styrelsen beskæftiger sig med hver eneste dag. 

Følg Slots- og Kulturstyrelsen på ”Kultur i Danmark”

Følg Slots- og Kulturstyrelsen på LinkedIn

Få nyhederne tilsendt

Abonnér på nyheder fra Slots- og Kulturstyrelsen

401 nyheder på slks.dk

Søg om tilskud til skrevne nyhedsmedier

Nu kan man søge om tilskud til etablering og udvikling af skrevne nyhedsmedier. Der er frist for ansøgninger den 7. januar 2021.

Medier, Tilskud

4. december 2020

Søg om tilskud til skrevne nyhedsmedier

Nu kan man søge om tilskud til etablering og udvikling af skrevne nyhedsmedier. Der er frist for ansøgninger den 6. januar 2022.

Medier, Tilskud

3. december 2021

Søg om tilskud til skrevne nyhedsmedier

Nu kan man søge om tilskud til etablering og udvikling af skrevne nyhedsmedier. Der er frist for ansøgninger den 12. august 2021.

Medier

24. juni 2021

Søg om tilskud til skrevne nyhedsmedier

Nu kan man søge om tilskud til etablering og udvikling af skrevne nyhedsmedier. Der er frist for ansøgninger den 14. august 2020.

Medier

17. juni 2020

Søg pulje til at udbrede kunst og kultur til flere børn og unge

Regeringen har afsat 40 mio. kr. til en række modelforsøg i kommunerne med musik- og kulturskolerne, som skal sikre, at flere børn og unge...

Børn og unge, Tilskud

8. april 2021

Søg pulje til kunst og kultur i udsatte boligområder

Slots- og Kulturstyrelsens "Pulje til kunst og kultur i udsatte boligområder 2021" åbner i dag og kan søges frem til den 12. februar. Der...

Tilskud

16. december 2020

Søg puljen til landsdækkende almennyttige organisationer

Det er snart muligt at søge puljen til landsdækkende almennyttige organisationer. Puljen åbnes for ansøgninger den 1. juni 2022. Puljen...

Folkeoplysning, Tilskud

24. maj 2022

Søg puljen til landsdækkende almennyttige organisationer

Det er nu muligt at søge puljen til landsdækkende almennyttige organisationer. På grund af coronapandemien har åbningen af puljen været...

Tilskud

19. oktober 2021

Søg puljen til landsdækkende almennyttige organisationer 2020

Puljen til landsdækkende almennyttige organisationer kan nu søges igen. På grund af coronakrisen er der særlige ansøgningsvilkår i 2020.

Folkeoplysning, Tilskud

26. maj 2020

Søg sommerrabatordningen nu

Nu åbner Slots- og Kulturstyrelsen for ansøgninger til den nye rabatordning, der giver besøgende 50% rabat på deres entré-biletter til...

COVID-19

24. juni 2020
Opdateret 06. december 2021