DR

DR's public service-radio udsendes på FM og DAB, samt online via DR's webbaserede platforme. Her på siden kan du læse om de forskellige kanaler.

P1

P1 er DR's taleradiokanal. DR skriver om kanalen: 

P1 er aktualitetskanalen, der giver et kritisk og inspirerende perspektiv på verden. P1 bruger aktuelle begivenheder som relevante anledninger til at perspektivere, udfordre og oplyse lytterne inden for samfund, kultur og videnskab. Kanalen leverer nuanceret viden og spændende fortællinger til videbegærlige voksne.

P2

P2 er DR's kanal for klassisk musik. DR skriver om kanalen:

P2 er det vigtigste fællesskab for alle interesserede i klassisk musik her i landet. Kanalens kerne er klassisk musik, som formidles i en nutidig uformel tone og udvider oplevelsen gennem perspektivering

P3

P3 er DR's ungdomskanal. DR skriver om kanalen:

P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

P4

P4 er DR's regionale kanal. DR skriver om kanalen:

P4 er kanalen, der med det regionale som udgangspunkt, er tæt på voksne danskeres liv og giver lytterne dagens væsentlige historier, nyheder, perspektiv, underholdning og et bredt udvalg af musik.

P5

P5 er DR's musikkanal målrettet det ældre segment. DR skriver om kanalen:

P5 er et mangfoldigt udbud af musikgenrer formidlet målrettet til modne danskere. 60 års populærmusik tilsat god tid, gode historier og engagerede samtaler.

P6 BEAT

P6 BEAT er DR's kanal for alternativ musik. DR skriver om kanalen:

P6 BEAT formidler alternativ rytmisk musik fra Danmark og udland og giver lytterne inspiration til kvalitetsmusik. P6 BEAT er passioneret musikformidling på kanten af mainstream og er DR's fællesskab for danskere, der interesserer sig for alternativ rytmisk musik, der ikke spilles mange andre steder.

P8 Jazz

P8 Jazz er DR's jazz-kanal. DR skriver om kanalen:

P8 JAZZ præsenterer musik for alle, der kan lide lyden af jazz. P8 JAZZ formidler jazzmusik fra alle tidsperioder med inspiration og store oplevelser fra alle jazzens genrer. P8 JAZZ udvider musikoplevelsen og åbner jazzgenren for lytterne gennem inspirerende og passioneret formidling af viden om musikken.

Opdateret 07. april 2021