Public service-redegørelser

Her på siden finder du public-service mediernes redegørelser for deres public service-virksomhed

De medier, der udøver public service i Danmark, skal hvert år indsende en redegørelse for det forgangne års public service-virksomhed til Radio- og tv-nævnet. 

Danmarks Radio og de regionale TV 2-virksomheder har public service-kontrakter, der vedtages politisk. Redegørelserne skal for disse medievirksomheder indeholde en gennemgang af, hvorledes de har overholdt kravene i kontrakten. TV 2 Danmark A/S har en public service-tilladelse tildelt af kulturministeren, og redegørelsen skal indeholde en gennemgang ag, hvorledes kravene heri er overholdt. 

Tilladelseshaveren til den fjerde FM-radiokanal, Radio 4, og en digital public service-radiokanal med fokus på kultur, 24syv, udøver public service-virksomhed på baggrund af programtilladelser, der er tildelt af Radio- og tv-nævnet efter udbud. Redegørelserne skal her indeholde en gennemgang af, hvordan tilladelseshaveren har overholdt minimumskravene i tilladelsen og levet op til de bindende tilsagn, der også fremgår af tilladelsen. 

Find public service-redegørelserne her: 

Radio- og tv-nævnet afgiver i henhold til radio- og fjernsynsloven udtalelse om public service-redegørelserne. Du finder udtalelserne på denne side. 

Opdateret 10. maj 2022

Radio- og tv-nævnet

Radio- og tv-nævnet