Tag med Bogpanelet til digitalt seminar om bogbloggere

28.05.2020
Vil du gerne blive klogere på, hvordan bogbloggere arbejder, og hvordan man aktivt kan bruge bloggere til at nå flere læserne? Så vær med digitalt, når Bogpanelet holder formiddagsseminar om bogbloggeres betydning for formidlingen af bøger onsdag den 17. juni.

Det danske bogmarked og mediernes litteraturformidling forandrer sig hastigt i disse år. Avisernes spalteplads om bogstof bliver mindre og mindre, og mange finder deres inspiration til den næste bogoplevelse i deres private netværk. Et netværk, der i høj grad er digitalt og på de sociale medier. Derfor sætter Bogpanelet nu spot på bogbloggeres rolle i formidlingen af bøger i Danmark. 

Forskning, forlag og fire bloggere

På seminaret kommer vi  rundt om bogbloggerfænomenet fra en række forskellige perspektiver. Vi spørger blandt andet forsker i sociale medier Gry Høngsmark Knudsen og presseansvarlig for forlaget Modtryk Marie Hastrup Sørensen om deres blik på udviklingen og brugen af bogbloggere. 

Der bliver også mulighed for en rundtur til fire vidt forskellige bogbloggeres univers. Undervejs vil vi gerne stille de spørgsmål, som du brænder inde med om emnet bogbloggeres betydning for formidlingen af bøger. 

Bogpanelets seminar afholdes digitalt onsdag den 17. juni fra kl. 10.00 til 11.45. 

På grund af coronakrisen bliver seminaret afholdt digitalt, så man kan deltage hjemmefra, eller hvor det nu passer bedst.

Tilmelding

Det er gratis at deltage, og man kan deltage fra sin computer eller tablet via et link, man får tilsendt ved tilmeldingen. Man medvirker uden billede (video) og lyd, men har mulighed for at stille spørgsmål via chatten og deltage i afstemninger undervejs i løbet af seminaret. 

Vi vil meget gerne også modtage spørgsmål på forhånd. Send spørgsmål til Marie Starup, som er sekretær for Bogpanelet, per e-mail: litt@slks.dk. 

Tilmeld dig Bogpanelets digitale seminar om bogbloggere

Yderligere oplysninger:

Sekretær for Bogpanelet, Marie Starup, Slots- og Kulturstyrelsen, litt@remove-this.slks.dk
Slots- og Kulturstyrelsens pressetelefon: 22 61 19 95 

Opdateret 29. maj 2020