Rettelser til din titelliste - musik og lyd

Vi har fra 2020 indført nye procedurer for beregning af bibliotekspenge for musik og lyd. Som en del af de nye procedurer laver vi efterfølgende en supplerende beregning. Denne efterberegning skal sikre, at udbetalingen af bibliotekspenge for musik og lyd er så retvisende som muligt.

Har du rettelser til din titelliste?

En række ældre titler er blevet slettet fra vores system, fordi vi ikke har kunnet matche dem med poster fra bibliotekernes systemer. Hvis du oplever, at vi har slettet en titel, som det stadig er muligt at låne i fysiske eksemplarer på folkebiblioteket, kan du indsende titlen via vores rettelsesskemaer, som du finder nedenfor.

Deadline for at indsende rettelser: 15. maj 2020

På baggrund af de indkomne rettelser laver vi en supplerende beregning, hvor du vil kunne modtage penge for de manglende titler.

Bemærk, at i den supplerende beregning medtager vi kun udgaver af titler, som du kan finde på bibliotek.dk og som findes i fysiske eksemplarer. 

Rettelser til musiktitler (individuel ansøgning)

Mangler der en ældre udgivelse på din titelliste, hvor du medvirker som skabende kunstner (komponist, tekstforfatter eller oversætter af sangtekster) og/eller som udøvende kunstner (musiker, solist, dirigent) kan du indsende en rettelse, der gør, at titlen medtages i den supplerende beregning af bibliotekspenge for musik og lyd.

Det er en forudsætning, at titlen kan fremsøges på bibliotek.dk, for ellers er den ikke mulig at låne, og titlen kan dermed ikke indgå i beregningen.

Gå til rettelsesskema for musiktitler (individuel ansøgning)

Bemærk, at orkestre, kor, grupper eller ensembler med mere end 18 medlemmer skal bruge det kollektive rettelsesskema

Rettelser til musiktitler (kollektiv ansøgning)

Mangler der en ældre udgivelse på jeres titelliste som orkester, kor, gruppe eller ensemble med mere end 18 medlemmer, kan I indsende en rettelse, der gør, at titlen medtages i den supplerende beregning af bibliotekspenge for musik og lyd.

Det er en forudsætning, at titlen kan fremsøges på bibliotek.dk, for ellers er den ikke mulig at låne, og titlen kan dermed ikke indgå i beregningen.

Gå til rettelsesskema for musiktitler (kollektiv ansøgning)

Bemærk, at er I mindre end 19 medlemmer skal søge hver for sig på det individuelle rettelsesskema for musiktitler

Rettelser til fysiske lydbøger

Mangler der en ældre lydbog på din titelliste, som du har indlæst, kan du indsende en rettelse, der gør, at titlen medtages i den supplerende beregning af bibliotekspenge for musik og lyd.

Det er en forudsætning, at titlen kan fremsøges på bibliotek.dk, for ellers er den ikke mulig at låne, og titlen kan dermed ikke indgå i beregningen. Det er ikke muligt at indsende rettelser for netlydbøger.

Gå til rettelsesskema for indlæsere

Opdateret 18. marts 2020